Formatervezés

A lakberendezési formatervezés nem más, mint az egyedi megoldásokra irányuló tervezési szolgáltatás. A mai ingatlanok legtöbbjébe, különböző zegzugokba a standard méretű, különálló korpuszbútorok sok esetben nem passzolnak a falak adottságaihoz, méreteihez. Ezáltal evidens, hogy az egyedi bútorok tervezése kiváló pontosságot és precizitást igényel. Legyen szó a konyhabútor vagy akár egy beépített szekrény tervezéséről, az egyedi igényeken felül figyelembe kell venni a funkcionalitást, a pontos méreteket, a megfelelő alapanyagokat és nem utolsósorban a enteriőrben jellemző stílust. A lakberendezési formatervezés komplex kifejezés, mivel specifikus kéréseket lakberendezői képességekkel hatásosabban meg lehet jeleníteni. Asztalossokkal és lakberendezési szaküzletekkel együttműködve számtalan kreatív ötlet megvalósítható.


A megrendelővel való megismerkedés során pontos képet kapok a család életviteléről és igényeiről. Ez elengedhetetlen, mivel így lehetséges igazán a személyre szabott bútor kialakítása, megalkotása. Egyedi bútortervezését követően az elkészítést bízzuk a profi szakemberekre. A tervezés alkalmával Magyarországon kapható alapanyagok kerülhetnek számításba.

Lakberendezési Formatervezés

 • Igényfelmérés
 • Helyszíni szemle
 • Egyedi konyhabútor, komód, beépített szekrény, előszoba bútor, tolóajtós szekrény, gardróbszekrény megtervezése
 • Ajánlatadás bútor stílusára, színére, kialakítására és a beépíthető funkciókra.
 • Egyeztetés asztalossal, tervek átadása

Szolgáltatás díjazás

 • Tervezési díj függ a megrendelés volumenétől.
 • Kiszállási díjakat a Kapcsolat oldalra kattintva megtalálja.

Valamit elképzelt? Én megtervezem. Amennyiben Önnek lakberendezési formatervezésre van szüksége, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írásban az űrlapon keresztül.

Telefonos elérhetőség: +36 30 865 2397

  További szolgáltatások: 
  Lakberendezési tanácsadás Stílustanácsadás Lakberendezési tervezés
  Közösségi oldalak:
  Facebook Instagram Pinterest