Orosz Péter lakberendező által tervezett enteriőr

Inspirációk

Lakberendezéshez inspirációk gyűjtése elsődleges folyamat, mielőtt neki vágnánk a lakásberendezéshez. Mivel lakberendezés nem csupán a megjelenésre, a design-re törekszik, hanem az ergonómia kialakítására, illetve a lakófunkciók létrehozására, ezért véleményem szerint számos sarkalatos témában érdemes elmerülni. Így bízom abban, hogy az általam feltöltött képek segítenek Önnek megfelelő kiindulási pontot és ötletet találni. Amennyiben szüksége lenne lakberendezési tanácsadásra, kérem keressen bizalommal, mert a megfelelő enteriőr kialakítása kulcsfontosságú.

Ajánlanám figyelmébe a képen felül a weboldalamon található lakberendezési üzletek listáját, mivel a lakberendezési termékek széles skálájával rendelkeznek, így a lakberendezéshez szükséges inspirációk tárházából tud ihletet gyűjteni.

kanapé
ékszetartó
franciaágy
tükör
komód
konzol
váza
egyedi bútor
tv fal

Az enteriőr képeket a Wenga Manufacture hozzájárulásával, Bíró Gabriella készítette.

Lakberendezési tanácsadáson elsődleges célom az igények kielégítésén felül, a harmónia valamint a megrendelő egyéniségének érvényesülése az enteriőrökben. Az új trendek és stílusok terén naprakész vagyok, számos lakberendezési üzletet és azok termékeit ismerem. Tehát, amennyiben a képen látható kanapék, bútorok vagy a partnereim által fogalmazott lakberendezési cikkek közül valamelyikről bővebb információra lenne szüksége, keressen bizalommal. A szaküzletek által kínált bútorok, szaniterek, burkolatok vagy épp lakástextilek, mind mind minőségi termékek.

Szívesen segítek Önnek, amennyiben lakberendezési tanácsadásra vagy lakberendezési tervezésre lenne szüksége.