Nappali tervezés

A nappali egy központi közösségi zóna otthonunkban, hiszen a családi élet színtere. Ebből kifolyólag a nappali tervezés egy vezérelven alapszik, mivel helykapcsolata van az előszobával, konyhával, étkezővel és hálószobákkal. A szoba számos funkciót lát el, ugyanis ez a hely biztosítja a legtöbb esetben a beszélgetést, kikapcsolódást, zenehallgatást, olvasást, Tv nézést és nem utolsósorban a vendégfogadást

Lakberendezési-tervezés-Békéscsaba-0021
Lakberendezési-tervezés-Békéscsaba-0018


A nappali szobát tájolás szempontjából érdemes az épülő ingatlanok nyugati oldalra orientálni. A nappali tervezés alkalmával számos szempontot kell figyelembe venni. Törekedni kell arra, hogy minél több természetese fény jusson be a szobába, így a kívánt és egyben ajánlott világos közösségi teret kaphatunk. Amennyiben ez nem kivitelezhető, vagy csupán részben, abban az esetben világos színeket érdemes választani a felületekre. A nyugalmat sugárzó, bensőséges otthon eléréséhez a világos tónusú falak, meleg árnyalatú burkolatok szükségesek. Legyen szó melegburkolatról vagy hidegburkolatról, mindkét esetben ajánlott a nagyobb méretű lapok választása, amellyel növelni lehet a teret.


A nappali tervezés során gondosan kell kiválasztani a megfelelő stílusú bútorokat, anyagokat, színeket és kiegészítőket ahhoz, hogy elérjük a megálmodott enteriőrt. A hangsúlyos pontok kiemeléséhez tervezett világítás szükséges, amelyek funkcionáltan tudnak működni felhasználásuk jellegétől függően. A szoba berendezésekor a közlekedési útvonalak kulcsfontosságúak, amennyiben lehetséges kerüljük a zsúfoltságot.


Bízza rám a nappali szobájának tervezését. Válassza a szolgáltatások közül a lakberendezési tervezés menüpontot és kérjen ajánlatot!

További szolgáltatások:
Lakberendezési tanácsadás Lakberendezési tervezés
Közösségi oldalak:
Facebook Instagram Pinterest