Lakberendezési üzletek

A kereskedelmi egységek, azaz a lakberendezési üzletek a hivatásom végett fontos szerepet töltenek be munkám során. Ebből kifolyólag törekszem arra, hogy olyan lakberendezési termékek szerepeljenek a terveimben, amik később könnyen beszerezhetők. Így a személyes kapcsolattartás természetesen rengeteg előnnyel jár, hisz a kiszolgálás mindegyik partneremnél első osztályú, csak úgy mint a termékkínálatuk. Ez egy lakberendezőnek elengedhetetlen, hisz a minőség az első minden téren.

Lakberendezési üzletek

Divas – Lakberendezés

Egyedi tervezési lehetőséggel felruházott ülőgarnitúrák széles választékát kínálják a ROM és a Gala Collezione kollekcióiból. Termékeik között bútor rendszerek, szőnyegek, tapéták, étkezők és dekorációk is találhatók.

IBDesign – melegburkolat

Kínálatukban széles lehetőség nyílik a laminált padlók, faparketták, design padlók, parafa padlók és vinyl padlók válogatására. A gyönyörű kézművel parkettákat is ajánlom Önöknek.

Lakberendezési üzletek

Üzleti partnereim biztosítják számomra a termékeikhez tartozó szöveteket, bőr vagy épp famintákat. Ezáltal megkönnyítik a cégek az ötletelés és a tervezés folyamatát, mivel a helyszínen, otthonában használhatjuk közösen. Sőt tovább megyek, a látványtervekhez 3D fájlokat is tudnak prezentálni, ebből kifolyólag a kész eredmények már magukért fognak beszélni. Rengeteg költséget és feleslegesen vásárolt, oda nem illő terméket meg lehet spórolni.

Kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írásban az űrlapon keresztül, amennyiben lakberendezésben tudok Önnek segíteni.

Telefonos elérhetőség: +36 30 865 2397

Szolgáltatások:
Lakberendezési tanácsadás  Stílustanácsadás Formatervezés Lakberendezési tervezés
Közösségi oldalak:
Facebook Instagram Pinterest