Orosz Péter lakberendező által tervezett enteriőr

Ajándékutalvány

Az ajándékutalvány bármelyik lakberendezési szolgáltatáshoz! Ha egy olyan jeles alkalom közeleg, amikor ajándékkal szeretnéd meglepni egy szeretted, barátod vagy kollégád, elsőre gyakran a régi, jól bevált lehetőségek ugranak be, mint cipő, zokni, táska, karóra. Ezek a különben hasznos és szép kivitelű és igényes „hagyományos” ajándéktárgyak azonban nem mindig pontosan azok, amelyekkel biztosan eltalálod az ünnepelt ízlését és valódi örömet is tudsz okozni. Pedig az ajándékozás lényege éppen az, hogy örüljön a meglepetésnek és elégedett legyen. Az ajándékkal még azt is szeretnénk érzékeltetni, hogy az ünnepelt fontos nekünk és különleges helyet foglal el a szívünkben.

Ajándékutalvány lakberendezéshez

Egy ajándékutalvány éppen ilyen helyzetekben jelenti a tökéletes megoldást

  • Születésnapra
  • Névnapra
  • Házassági évfordulóra
  • Nászajándéknak
  • Karácsonyra

A lakberendezéshez ajándékot adni igen gáláns és semmi esetre sem mindennapos. Emellett a Lakberendezési ajándékutalvány igazán hasznos és garantáltan egyedi ajándék is. Próbáld ki és meglátod, milyen kellemes meglepetést tudsz ezzel az utalvánnyal okozni a megajándékozottnak!

Mire használható fel a voucher?

Az ajándékutalvány itt, a lakberendezlek.hu weboldalon a lakberendezési szolgáltatások közül tanácsadásra vagy egy kiválasztott helyiség megtervezésének értékében használható fel.

Milyen címletű az utalvány?

Vásárolhatsz bruttó 35.000 Ft értékű és bruttó 50.000 Ft értékű Lakberendezési ajándékutalványt. Az utalvány összege változtatható természetesen az igényekhez mérten.

Meddig érvényesíthető kupon?

Az utalványt az annak megvásárlásától számított 3 hónapon belül lehet felhasználni. Amennyiben a felújítás tolódik, úgy egy későbbi időpontot egyeztetünk az ajándékutalvány tulajdonosával.

Hogyan tudod megrendelni?

Az oldalon található űrlapon keresztül küldd el kérlek számomra, hogy kinek részére készüljön el az ajándékutalvány (név, cím, telefonszám), illetve jelezd, hogy melyik szolgáltatásra esett a választásod, mekkora összegben. A küldést követő 24 órán belül válaszlevélben értesítelek a folyamat további lépéseiről.

A kiállított utalványt ezt követően készpénzre már nem lehet beváltani és készpénzt nem áll módomban visszaadni.

Az ajándékutalvány felhasználható a lakberendezési tanácsadás és a lakberendezési tervezés szolgáltatáshoz egyaránt.

Hidd el, nagy örömet fog okozni az ünnepeltnek!