Orosz Péter lakberendező által tervezett enteriőr

Online lakberendezés

Az online lakberendezés szolgáltatás egészen a lakberendezési tanácsadástól kezdve a lakásbelső kialakítását célzó lakberendezési tervezésig terjedhet. Bárhonnan elérhető az ország területén belül, csupán Internetes kapcsolatra van szükség. Kényelmes megoldás, amely mindenképp nagy segítség, ha egy helyiség átalakításában vagy teljeskörű felújításban gondolkodik. A fejlett technikai eszközöknek köszönhetően videó applikáción (Google Meet, WhatsApp, FaceTime vagy a Facebook) keresztül fel tudjuk venni a kapcsolatot. Első körben az ügyféligényeket szoktam felmérni, majd miután megismertem az adott tér adottságait, kezdődhet el a munka, melyben szorosan együttműködünk a lehető legtökéletesebb eredmény eléréséért.

Online lakberendezés nappali tervezéshez
Online lakberendezés konyhatervezéshez
Online lakberendezés hálószoba tervezéshez

Mire van szükség az online lakberendezés megkezdéséhez?

  1. Egy rövid leírás, illetve annak pontos meghatározása, hogy miben tudok Önnek segíteni.
  • Szeretném a hálószobámat újra gondolni …
  • Szeretnék új konyhabútort, de a hely adottságai …
  • Tanácsot szeretnék kérni a fürdőszobámmal kapcsolatosan, mivel…
  • A gyerekszobát szeretném felújítani a jövő hónapban …
  • Felújításban gondolkozok, viszont mindent szeretnék …

2. Az adott helyiségről képek, méretezett alaprajz, meglévő termékekről adatok.

3. A jövőbeni elképzeléshez, stílushoz és formavilághoz összegyűjtött inspirációs képek megküldése, amelyek felkeltették az érdeklődését. Ebből tudom majd, milyen miliőben érzi jól magát.

Hogyan működik szolgáltatás?

A szerződéskötést követően és a fenti információk birtokában indulhat a lakberendezési tanácsadás vagy a lakberendezési tervezés. A kapott anyagokat, információkat összegyúrom és egy Mooboard segítségével prezentálom az új hangulatot, az új enteriőr alapjait. Amennyiben az online tanácsadást választja, úgy videó konzultáció keretein belül szóban minden feltett kérdésre válaszolok, írásban pedig küldök egy összefoglalót. Ha az online tervezés mellett döntene, akkor az elkészült hangulat montázst alapul véve indul a tervezés. Ebben az esetben több online konzultációról beszélünk, hiszen a tervezés az egy hosszabb folyamat.

Idő-, költség- és környezetkímélő megoldás az online lakberendezés. Nem kell feleslegesen utazni és sok időt rááldozni. A szolgáltatásaim részleteit megtalálja a lakberendezési tanácsadás és a lakberendezési tervezés oldalon. Kérem, jelezze előre, hogy az online felületben gondolkodik!

Tekintse meg a referenciáimat, ahol az eddigi elkészült lakberendezési terveket láthatóak!