Hálószoba tervezés

Otthonunk intim zónájába tartozik a hálószoba. A legfontosabb funkciója a pihenés és a relaxálás, éppen ezért a gondos hálószoba tervezés elengedhetetlen. Ezt a helyiséget érdemes elszeparálni a napi élettértől vagy épp a zajos utcafronttól. Ajánlott a közvetlen kapcsolat a fürdőszobával, vagy egy tárolásra alkalmas külön álló gardróbszobával. Életünk minőségére hatással van a szoba hangulata.

Lakberendezési-tervezés-Békéscsaba-0005


A hálószoba tervezés alatt fókuszálni kell a nyugalmat sugárzó arculatra, hogy az ott eltöltött idő feltöltődést biztosítson mindenki számára. A megfelelő idill eléréséhez célravezető a föld-, a pasztellszínek megjelenítése. A szoba mérete nagyban befolyásolja az elrendezést. Kerüljük a zsúfoltságot. Válasszunk olyan hálószobabútort, amely alkalmas funkcionálisan és beleillik a kívánt enteriőrbe. Amennyiben kis alapterülettel rendelkezünk ajánlott a tolóajtós gardróbszekrény, illetve a szemből felfelé nyíló franciaágy. A hálószobába ne tegyünk hidegburkolatot. Ajánlott a parketta, laminált padló, hajópadló vagy a természetes növényi rostból készült burkolat. A komfort fokozásához kiegészítő bútorokkal teljesebbé lehet varázsolni a szobát, mint például fésülködőasztal, olvasó fotel, vagy egy könyves polc a kedvenc könyveinkkel feltöltve.


A természetes fény mellett a mesterséges fényekkel óvatosan kell bánni a hálószoba tervezés során. Felejtsük el a hideg fényt. A harmónia eléréséhez használjunk meleg fényt, pontszerű megvilágításokat. Célszerű a sötétítőfüggöny, hiszen felöltözteti a szobát, illetve funkcionáltan használható.


Bízza rám a hálószobájának tervezését. Válassza a szolgáltatások közül a lakberendezési tervezés menüpontot és kérjen ajánlatot!

További szolgáltatások:
Lakberendezési tanácsadás Lakberendezési tervezés
Közösségi oldalak:
Facebook Instagram Pinterest