Orosz Péter lakberendező által tervezett enteriőr

Lakberendezési tervezés

A lakberendezési tervezés egy olyan komplex lakberendezési szolgáltatás, amelyet azoknak az Ügyfeleimnek ajánlok, akik már az első pillanattól kezdve igénylik a szakértelmet és a szakértői támogatásomat. Legyen szó építkezésről vagy épp lakásfelújításról, minden esetben jó előre alaposan át kell gondolni az adott helyiség kialakítását, funkcióját és optimális berendezését. Figyelmet kell fordítani a színek és formák használatára is, ugyanis ezek együttes összképe erősen befolyásolja majd a harmóniát és az egyensúlyt az adott lakótérben. Véleményem szerint a belső tükrünk érzékeltetése és a gondolataink kifejezése nagyon fontos a lakberendezésben.

Lakberendezési tervezés Dunakeszi nappali, konyha
Lakberendezési tervezés Békéscsaba nappali, étkező
Lakberendezési tervezés Budapest nappali, étkező, konyha

Hogyan működik a lakberendezési tervezés?

A lakberendezési csomagok első három eleme megegyezik. Az első lépés minden esetben az információ összegyűjtése. Ennek során számos dokumentum mellett – méretezett alaprajz, jelenlegi állapotról fényképek, elképzelt enteriőrökről képek, leírások – egy általam kidolgozott kérdőív kitöltése is szükséges. A kapott anyagokból és válaszokból fogom ugyanis megismerni az Ügyfelem igényeit. Ez azért is elengedhetetlen, mivel a közös munka gyümölcse lesz majd a személyre szabott enteriőr a folyamat végén. A második lépésnél egy Moodboard segítségével összeállítom a hangulat montázst, illetve a lehetséges berendezési tervet, amelyet majd közösen még átdolgozunk és finomítunk. A harmadik etapnál a helyiségek funkcióira, az egyedi igényekre és az uralkodó stílusirányzatra fókuszálunk. A további lépéseket a választott csomag fogja meghatározni.

Mikor érdemes a szolgáltatást igénybe venni?

A lakberendezési tervezés tökéletes választás lakás vagy ház vásárlás, átalakítás vagy építkezés előtt. Előre átgondolt tervekkel a kézben időt, pénzt és rendkívül sok energiát lehet ugyanis megspórolni.

Mit tervezzünk?

Családi ház Konyha
Lakás Nappali
IrodaHálószoba
ÜzlethelyiségFürdőszoba
Vendéglátó terekGyerekszoba

Lakberendezési tervezés árak

  • Tervezési díj a választott lakberendezési csomagtól és a megrendelés volumenétől függ.
  • A személyes konzultáció díja: 25.000 Forint / alkalom.
  • A kiszállási díjakat a Kapcsolat oldalra kattintva megtalálja.

Lakberendezési csomagok

Silver
Helyszíni felmérés
*** 2 konzultáció
1 Alaprajz terv
1 Berendezési terv
Vázlatos látványterv
Szín, anyag ajánlás
Termék ajánlás
6 500 Ft / nm2
Gold
Helyszíni felmérés
*** 3 konzultáció
1 Alaprajz terv
1 Berendezési terv
Fontos falnézet
Vázlatos látványterv
3D látványtervek
Szín, anyag ajánlás
Egyedi bútor terv
Termék ajánlás
1 Üzlet látogatás
Bevásárlólista
9 500 Ft / nm2
Platinum
Helyszíni felmérés
*** 4 konzultáció
1 Alaprajz terv
1 Berendezési terv
Építési terv
Bontási terv
Világítás terv
Burkolat terv
Összes falnézet
Vázlatos látványterv
3D látványtervek
Szín, anyag terv
Egyedi bútor terv
Termék ajánlás
1 Üzlet látogatás
Bevásárlólista
11 500 Ft / nm2

Számoljunk együtt

Egy újonnan épülő 100 nm2-es családi ház költsége országos átlaggal számolva 65.000.000 Forint legyen. Ehhez adjunk hozzá egy átlagos bevásárló listát, amely 10.000.000 Forint. Összesen 75.000.000 Forinttal kalkulálva és a teljes platinum csomagot választva a lakberendezési tervezés díj az ingatlan teljes költségvetésnek 1,5%-a.

*** A konzultációk mennyisége ajánlott, nem tartozik bele a csomagok nm2 áraiba – **** Minimum tervezendő terület 10 nm2

Bízom abban, hogy a lakberendezési csomagok között megtalálja az Ön számára tökéletes verziót. A csomagok tartalma minimálisan variálható, természetesen egyedi mérlegelést követően. Kérem, tekintse meg referencia munkáimat, amennyiben már csak egy kevés hiányzik ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen velem!

Tervezzük meg együtt az Ön álmai otthonát!