Gyerekszoba tervezés

Egy komplex élettér berendezéséről beszélünk, amikor a gyerekszoba tervezés szóba kerül. Mivel a szobával szemben támasztott igények folyamatosan változnak, ahogy telik az idő, így annak variálhatóságát mindig szem előtt kell tartani. Amennyiben lehetséges a nappali után a legnagyobb szobában gondolkodjunk, hiszen alkalmasnak kell lenni alvásra, játékra, tanulásra és barátok fogadására. Legyen minden falon elég aljzat megfelelő biztonsággal természetesen.

Lakberendezési-tervezés-Békéscsaba-0009
Lakberendezési-tervezés-Békéscsaba-0011
Lakberendezési-tervezés-Békéscsaba-0010


A gyerekszoba tervezés nem bízható a véletlenre, ugyanis összhangba kell hozni a berendezéseket a gyermek növekedésével. Csecsemőkor, totyogós kor, óvodás kor, kisiskolás kor és nem utolsósorban a kamaszkor. Minden életkornak meg van a maga bútorozási elve, amely megteremti a gyermekben a ragaszkodást a saját birodalma iránt. Ebből kifolyólag felejtsük el az elején a beépített bútordarabokat. Válasszunk korhoz megfelelő terjedelemmel és funkcióval felszerelt különálló szekrényeket, komódokat. A gyermekünk biztonsága az első, ezért ne feledjük azt, hogy rögzíteni kell a falhoz az összes bútorzatot.


A nagyobb falfelületeken használjunk nyugtató hatású pasztellszíneket, vizes alapú falfestékeket, lemosható tapétákat. A gyerekszoba tervezés közben a praktikusságra és védelemre is törekedjünk. A színes játékok megteremtik a hangulatot a szobában, de a hőn áhított enteriőr könnyen elérhető gondosan kiválasztott lakberendezési termékekkel. A természetes világosság mellett, irányított fényeket is használjunk.


Bízza rám a gyerekszobájának tervezését. Válassza a szolgáltatások közül a lakberendezési tervezés menüpontot és kérjen ajánlatot!

További szolgáltatások:
Lakberendezési tanácsadás Lakberendezési tervezés
Közösségi oldalak:
Facebook Instagram Pinterest