Orosz Péter lakberendező által tervezett enteriőr

Lakásfelújítás

Számos szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt belekezdünk a lakásfelújításba. A kiválasztott alapanyagok, berendezési tárgyak és az alkalmazott stílusok, az egyes helyiségek, terek funkciói és a szükséges szakipari folyamatok ismerete döntő. Nem mindegy, melyik munkafolyamattal indul majd a lakásfelújítás és az egyes tevékenységek optimális sorrendje is befolyásolja, mennyire lesz tökéletes a végeredmény.

Lakásfelújítás a konyhával kezdődik
Lakásfelújítás étkező kialakításához
Lakásfelújítás egy amerikai konyhás nappali esetén

Lakásfelújítás előtt áll?


Egy komplex felújításba azért sem vágunk bele könnyedén, mert megannyi buktató nehezítheti a folyamatokat. Ha a kiválasztott alapanyag nem maradéktalanul megfelelő, vagy a hozzá nem értő „szakember” okoz jelentős károkat, nem csak bosszúságot, hanem jelentős késedelmet és plusz költségeket is jelent. Hogy ennek kockázatát a minimálisra csökkenthessük, érdemes egy komplett kivitelező csapatot megbízni. Ebben az esetben a munkafolyamatok gördülékenyen és tervezetten egymás után zajlanak majd. Nagyobb eséllyel lehet a hosszabb állásidőket elkerülni például szakemberhiány miatt.

A tervezéstől a kivitelezésig!


A lakberendezési tervezés után kezdődik a lakásfelújítás kivitelezési fázisa. A kivitelező brigád még az alapanyagok beszerzése előtt felvonul, hogy együtt, lépésről lépésre átbeszéljük munkafolyamatokat. A kivitelező cégnek a fő profiljába beletartozik – akikkel együtt dolgozom – a lakások vagy családi ház teljes körű felújítása, átalakítása, korszerűsítése és az ezekre irányuló munkálatok. A profi kivitelező csapat elsődleges ismérve a költséghatékonyság és a precizitás. Mindenre felkészültek, legyen szó kőműves munkától kezdve, a villanyszerelésen keresztül egészen az egyedi bútorok gyártásáig.

Jelenleg a szolgáltatás kizárólag Budapesten érhető el azon Ügyfeleim számára, akik a lakberendezési tervezést követően igényt tartanak erre a szolgáltatásra. Célom, hogy az Ön igényei teljesüljenek és elégedett legyen az eredménnyel, így ehhez mérten ajánlok szakembereket, kivitelező céget.


A referencia munkáim mellett a lakberendezési szolgáltatás árait megtalálja az aktuális oldalakra kattintva. Ügyfelem a tervezést követően részletes ajánlatot kap a lakásfelújítás költségeire a kivitelező cégtől. Lakberendezés területén rövid határidővel és megfizethető áron dolgozok.