Orosz Péter lakberendező által tervezett enteriőr

Lakberendezési tanácsadás

A lakberendezési tanácsadás azon ügyfeleimnek ajánlott, akik új ingatlan vásárlása, meglévő lakás vagy iroda felújítása, átalakítása vagy épp új helyiség berendezése előtt állnak. A lakberendezési tanácsadás alkalmával számos felmerülő kérdés kerül megválaszolásra, amely elősegíti a lakberendezés sarkalatos pontjait.

A megrendelővel való megismerkedés során pontos képet kapok a család életviteléről és igényeiről. Ez elengedhetetlen, mivel így lehetséges igazán a személyre szabott lakás, otthon kialakítása.

Lakberendezési tanácsadás enteriőr kialakításhoz
Lakberendezési tanácsadás ihlette a dekoráció kiválasztást
Lakberendezési tanácsadás új nappali tervezéshez

Lakberendezési tanácsadás

  • Igényfelmérés
  • Új ingatlan vásárlása vagy bérlése esetén 1 db berendezési rajz készítése.
  • Meglévő ingatlan esetén megbeszéljük, hogy milyen új stílust gondoltak otthonukba. Ebben az esetben javaslatot teszek a ,, régi ” berendezési tárgyakra, adott elrendezésekre, lakástextíliákra, burkolatokra, amelyek beleférnek a kívánt új arculatba.
  • Javaslok a stílushoz illő bútorokat, ülőgarnitúrákat, függönyöket, kiegészítőket, burkolatokat, szín összetételeket és ezek lelő helyeit a helyszíni tanácsadáson.

Szolgáltatás díjazása

  • Tanácsadás minimum 2 órás időtartam: nettó 49.000 Forint
  • További megkezdett óra: nettó 15.000 Forint
  • Kiszállási díjakat a Kapcsolat oldalra kattintva megtalálja.

A lakberendezés nem csupán a megjelenésre, a design-re törekszik, hanem az ergonómia kialakítására, illetve a lakófunkciók létrehozására.

Mindenképp érdemes egy konzultációra benevezni, mert az útba igazítással is rengeteg költséget és feleslegesen vásárolt, oda nem illő terméket meg lehet spórolni. Amennyiben Önnek lakberendezési tanácsadás a megoldás, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írásban az űrlapon keresztül.