Lakberendezési tanácsadás

A lakberendezési tanácsadás azon ügyfeleimnek ajánlott, akik új ingatlan vásárlása, meglévő lakás vagy iroda felújítása, átalakítása vagy épp új helyiség berendezése előtt állnak. A lakberendezési tanácsadás alkalmával számos felmerülő kérdés kerül megválaszolásra, amely elősegíti a lakberendezés sarkalatos pontjait.

A megrendelővel való megismerkedés során pontos képet kapok a család életviteléről és igényeiről. Ez elengedhetetlen, mivel így lehetséges igazán a személyre szabott lakás, otthon kialakítása.

Lakberendezési tanácsadás

 • Igényfelmérés
 • Új ingatlan vásárlása vagy bérlése esetén 1 db berendezési rajz készítése.
 • Meglévő ingatlan esetén megbeszéljük, hogy milyen új stílust gondoltak otthonukba. Ebben az esetben javaslatot teszek a ,, régi ” berendezési tárgyakra, adott elrendezésekre, lakástextíliákra, burkolatokra, amelyek beleférnek a kívánt új arculatba.
 • Javaslok a stílushoz illő bútorokat, ülőgarnitúrákat, függönyöket, kiegészítőket, burkolatokat, szín összetételeket és ezek lelő helyeit a helyszíni tanácsadáson.

Szolgáltatás díjazása

 • Tanácsadás minimum 2 órás időtartam: nettó 35.000 Forint
 • További megkezdett óra: nettó 10.000 Forint
 • Kiszállási díjakat a Kapcsolat oldalra kattintva megtalálja.

A lakberendezés nem csupán a megjelenésre, a design-re törekszik, hanem az ergonómia kialakítására, illetve a lakófunkciók létrehozására.

Mindenképp érdemes egy konzultációra benevezni, mert az útba igazítással is rengeteg költséget és feleslegesen vásárolt, oda nem illő terméket meg lehet spórolni. Amennyiben Önnek lakberendezési tanácsadás a megoldás, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írásban az űrlapon keresztül.

Telefonos elérhetőség: +36 30 865 2397

  További szolgáltatások:
  Stílustanácsadás Formatervezés Lakberendezési tervezés
  Közösségi oldalak:
  Facebbok Intagram Pinterest