Stílustanácsadás

Az otthonunk hangulata, harmóniája és kényelme biztosítja számunkra a mindennapos hajtás utáni nyugalmat, más szavakkal a pihenést. Ezért a belsőterek tervezésekor a funkcionalitás mellett fontos szerepet kap maga a stílus is. Mivel minden ember más színeket, színvilágot és hangulatot preferál, így tanácsadás alkalmával az Ügyfeleim ízlésvilágát feltérképezem, hogy melyek azok a színkombinációk, stíluselemek és kiegészítők, amelyeket szeretnek. Ezen felül a lakberendezési stílustanácsadás alkalmával számos, jelentős szerepet betöltő részre kitérünk, mely fontos az enteriőrök, a megfelelő harmónia kialakításához.

A megrendelővel való megismerkedés során pontos képet kapok a család életviteléről és igényeiről. Ez elengedhetetlen, mivel így lehetséges igazán a személyre szabott lakás, otthon kialakítása.

Lakberendezési stílustanácsadás
Lakberendezés

Lakberendezési stílustanácsadás

 • Igényfelmérés
 • Javaslat adás a stílusvilágra, színharmóniára, falszínekre, burkolatokra, lakástextíliákra, bútorokra, drapériákra, kiegészítő dekorációs elemekre
 • A kiválasztott termékek elérhetőségeinek átadása
 • Igény szerint részleges együttműködés a megvalósításba

Szolgáltatás díjazása

 • Tanácsadás minimum 2 órás időtartam: nettó 35.000 Forint
 • További megkezdett óra: nettó 10.000 Forint
 • Kiszállási díjakat a Kapcsolat oldalra kattintva megtalálja.

A lakberendezés nem csupán a megjelenésre, a design-re törekszik, hanem az ergonómia kialakítására, illetve a lakófunkciók létrehozására.

Mindenképp érdemes egy konzultációra benevezni, mert az útba igazítással is rengeteg költséget és feleslegesen vásárolt, oda nem illő terméket meg lehet spórolni. Amennyiben Önnek lakberendezési stílustanácsadás a megoldás, kérem vegye fel velem a kapcsolatot telefonon vagy írásban az űrlapon keresztül.

Telefonos elérhetőség: +36 30 865 2397

  További szolgáltatások:
  Lakberendezési tanácsadás Formatervezés Lakberendezési tervezés
  Közösségi oldalak:
  Facebook Instagram Pinterest